Terugblik seizoen 2022-2023

juli 26, 20230

Het afgelopen korfbalseizoen was het eerste normale korfbalseizoen, waarbij alle wedstrijden konden plaatsvinden en onze teams terug in hun ritme van trainingen en wedstrijden zijn gekomen. Met een Limburgs korfbalweekend en de grote bbq als afsluiter van het seizoen, was het een meer dan geslaagd en vooral gezellig jaar.

 

Het was daarnaast ook mooi om te zien dat we ook enkele mooie resultaten met onze teams hebben kunnen behalen.

 

Kernploeg – Kampioen overgangsklasse 2022 – 2023 🥳

U15 – Zaalkampioen in hun reeks 🥳

 

1 van de grote veranderingen in het afgelopen seizoen zijn de veranderingen in het bestuur, waarbij we na een zeer mooie en lange bestuursperiode van het clubbestuur, nu een nieuwe werking en bestuursploeg zijn gaan vormgeven. Sparta is steeds dankbaar voor alle verwezenlijkingen en de inzet van Ann, Dominique, Martine en Pieter in de afgelopen vele jaren. 👏

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Over Sparta Ranst

Sparta Ranst is een kleine en familiale korfbalclub met de thuisbasis in Ranst (Millegem) dichtbij Vremde, Wommelgem en Broechem.

Sparta zet vol in op zijn jeugdwerking als lokale sportclub, waarbij de focus er vooral is naar een sportieve ontwikkeling van kinderen en jongeren via de korfbalsport (gemengde teamsport).

Sparta Ranst korfbalclub vzw is aangesloten bij de KBKB (Koninklijke Belgische Korfbalbond).

Sparta Ranst steunt de RESPECT oproep

Steun Sparta via Trooper