Over Sparta Ranst

https://www.spartaranst.com/wp-content/uploads/2023/07/open-training.jpeg

Sparta Ranst
Missie van onze korfbalclub

Sparta Ranst wil een club zijn met een familiaal karakter, met een focus op de eigen jeugdwerking. Hierbij streven we nadrukkelijk naar onze missie om de korfbalsport op een laagdrempelige manier aan te bieden naar alle leeftijden.

Sparta Ranst biedt zijn leden niet enkel sport, maar ook ontspanning en sociale vorming: korfbal is een sport waar teamwork belangrijk is. Leren omgaan met winst, verlies, vreugde en ontgoocheling, inzet, opoffering, discipline, zich kunnen uitleven, respect voor anderen… het zijn allemaal zaken die erbij komen kijken.

Hierbij bieden we korfbal aan naar zowel prestatie gerichte leden als de meer recreatief gerichte leden korfbal, maar altijd met aandacht voor het gezamenlijk clubleven.

Sparta Ranst korfbalclub vzw is aangesloten bij de KBKB
Koninklijke Belgische Korfbalbondwww.korfbal.be  

https://www.spartaranst.com/wp-content/uploads/2023/09/Sparta-Ranst-kernploeg.jpeg

Over Sparta Ranst

Sparta Ranst is een kleine en familiale korfbalclub met de thuisbasis in Ranst (Millegem) dichtbij Vremde, Wommelgem en Broechem.

Sparta zet vol in op zijn jeugdwerking als lokale sportclub, waarbij de focus er vooral is naar een sportieve ontwikkeling van kinderen en jongeren via de korfbalsport (gemengde teamsport).

Sparta Ranst korfbalclub vzw is aangesloten bij de KBKB (Koninklijke Belgische Korfbalbond).

Sparta Ranst steunt de RESPECT oproep

Steun Sparta via Trooper