Sparta Ranst blikt terug op de seizoenstart

december 23, 20230

De laatste training van 2023 zit er weeral op en de uitnodiging voor onze nieuwjaarsreceptie staat nu ook op de homepagina te blinken.

Tijd om ook even terug te blikken op de eerste maanden van dit korfbalseizoen. Onze kernploeg trekt alvast het vorig seizoen vlot door. Vorig jaar werden ze knap kampioen in de overgangsklasse en ook dit seizoen staan ze zowel in de zaalcompetitie als veldcompetitie op de 1ste plaats. 👏🥳

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze jeugdploegen (U9 – U13 – U17) zijn dit jaar nieuw in hun leeftijdscategorie en botsen geregeld al eens op ploegen waar de tegenstanders letterlijk een hoofd groter zijn. Mooi om te zien dat de U17 reeds enkele overwinningen heeft kunnen behalen en dat ook de U13 steeds verder vooruitgang boekt.

Vanuit het bestuur wensen we alle leden, medewerken, ouders en supporters een super eindejaarsperiode toe. Aan onze studenten veel succes bij de blokperiode en we zien jullie allemaal in 2024 terug op veld (en aan de toog tijdens onze nieuwjaarsreceptie).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Over Sparta Ranst

Sparta Ranst is een kleine en familiale korfbalclub met de thuisbasis in Ranst (Millegem) dichtbij Vremde, Wommelgem en Broechem.

Sparta zet vol in op zijn jeugdwerking als lokale sportclub, waarbij de focus er vooral is naar een sportieve ontwikkeling van kinderen en jongeren via de korfbalsport (gemengde teamsport).

Sparta Ranst korfbalclub vzw is aangesloten bij de KBKB (Koninklijke Belgische Korfbalbond).

Sparta Ranst steunt de RESPECT oproep

Steun Sparta via Trooper