Zomerkamp

De Olympische Sparta week 8-12 juli 2024

Sparta Ranst organiseert deze zomer het eerste Sparta Zomerkamp in de week van 8-12 juli.

Thema: De Olympische Sparta week

De kinderen mogen zich verwachten aan een week omnisport, korfbal, waterspelletjes,… in het thema van de aankomende olympische spelen. Het zomerkamp staat open voor alle kinderen, zowel leden als niet-leden en ook wie nog nooit korfbal heeft gespeeld.

Datum: 8-12 juli

Kampuren: 9u – 15:30u (we voorzien opvang voor de kindjes tussen 8.30u en 16u)

Leeftijden: 6-12 jaar (waarbij we per activiteit de groep eventueel splitsen)

Locatie: Sparta Ranst – Groenenbroekstraat 4A, Ranst (ook bij slecht weer organiseren we leuke binnenactiviteiten in het clubhuis). Eenvoudig en centraal te bereiken vanuit Ranst, Wommelgem, Vremde,…

Kostprijs van het zomerkamp:

 • Leden: 115EUR (reeds verzekerd als lid)
 • Niet-leden: 125EUR (hiervoor voorzien we een extra verzekering)

Vanuit de club zorgen we voor zowel een fiscaal attest als een sportkamp-attest voor je ziekenfonds.

We houden het zomerkamp bewust kleinschalig met maximaal 25 kinderen.

Wat is er inbegrepen?

 • 5 dagen opvang tussen 8u30 en 16u
 • Elke dag een drankje (water, fruitsap, appelsap) en stuk fruit
 • Verzekering voor lichamelijke ongevallen
 • Zowel binnen- als buitenactiviteiten naar gelang het weer
 • We bereiden ons al voor op de aankomende Olympische spelen
https://www.spartaranst.com/wp-content/uploads/2023/07/vriendjesdag-640x640.jpeg

Inschrijven voor het zomerkamp (per kind apart inschrijven)

Na inschrijving ontvang je verdere communicatie voor de betaling en alle details en contactgegevens van het zomerkamp ontvang je 2 weken voor het kamp.


  Kampreglement

  Praktische info bij start van het kamp: Uiterlijk 2 weken voor de start van het kamp bezorgen we de deelnemers praktische info over het kamp o.m. info over het aanmelden, het programma, contactgegevens, wat je kind moet meebrengen….

  Ziekte van je kind en medische info: Als je kind ziek is, vragen we je kind thuis te houden. wanneer er allergieën of specifieke medische informatie is, dan mag deze steeds op voorhand meegegeven worden. We voorzien steeds een extra bestuurslid in standby om te handelen bij eventuele gebeurtenissen.

  Betaling van het kamp: Bij inschrijving Krijg je per mail alle betalingsinformatie. Indien het financieel moeilijk is om alles ineens te betalen, laat het ons weten, dan betaal je een voorschot van 20% en uiterlijk 1 maand voor de start van het kamp de rest, beiden via overschrijving.

  Annulering: Tot 30 dagen voor de start van het kamp kan je annuleren en wordt het betaald bedrag volledig terug betaald. Indien je zoon/dochter om medische redenen (met doktersattest) in laatste instantie niet kan deelnemen, wordt het betaald bedrag terug betaald excl. €25.

  Opvang: Onze kampen starten om 9u en eindigen om 15:30u. Er is gratis voor- en na opvang vanaf 8:30u en tot 16u. Je ontvangt een noodtelefoonnummer voor als je toch later zou komen om ons te kunnen verwittigen.

  Verzekering: Betalende deelnemers aan het kamp zijn verzekerd voor sportongevallen. De verzekering dekt lichamelijke ongevallen tijdens deelname aan de activiteiten tijdens de uren van het zomerkamp.

  Over Sparta Ranst

  Sparta Ranst is een kleine en familiale korfbalclub met de thuisbasis in Ranst (Millegem) dichtbij Vremde, Wommelgem en Broechem.

  Sparta zet vol in op zijn jeugdwerking als lokale sportclub, waarbij de focus er vooral is naar een sportieve ontwikkeling van kinderen en jongeren via de korfbalsport (gemengde teamsport).

  Sparta Ranst korfbalclub vzw is aangesloten bij de KBKB (Koninklijke Belgische Korfbalbond).

  Sparta Ranst steunt de RESPECT oproep

  Steun Sparta via Trooper